El Diputat per Compromís, Fran Ferri, acompanyat per els regidors de la mateixa coalició a l’Ajuntament de Vila-real, Mònica Alvaro i Alberto Ibáñez, han presentat la campanya #stopprescripció que s’està portant a terme a les Corts.

Tal com ha explicat Alvaro, aquesta campanya té com a finalitat informar a la ciutadania dels tràmits a realitzar per tal d’aturar la prescripció d’ajudes i subvencions als quatre anys de la seva aprovació.

Aquest període prescriptiu, com han informat els regidors, té un efecte transversal a tota la societat valenciana, ja que afecta dependents, empresaris, habitatge, llauradors i ramaders, ONG’s, i un llarg etc.

La Coalició Compromís també està treballant des de les Corts, Ferri declara que el passat mes de novembre, es va presentar una iniciativa per a canviar la Llei d’Hisenda Valenciana, que regula el període de prescripció. “El que demanem, és que la Generalitat informe a tota la gent en perill de prescripció en un termini de 90 dies d’antelació i facilite el formulari per a la seva reclamació”, concloïa.

La gent que es trobe afectada per les prescripcions podrà passar per l’edifici de Serveis Socials ubicat al Carrer Josep Ramón Batalla nº 38 a replegar la instància i presentar-la posteriorment al mateix edifici a l’oficina del PROP.

D’altra banda, a la web stopprescripcio.com, es pot trobar tota la informació referent a aquest tema, així com descarregar-se la instància per a reclamar.