La portaveu de Compromís, Mònica Oltra, visitarà el pròxim dijous Vila-real on participarà en un acte públic.

Oltra “L’Ajuntament de Vila-real és un referent dels governs plurals i d’esquerres, d’altra forma de fer política, de com rescatar persones front als bancs, de com s’aposta per la cultura com element de cohesió social, de com s’obrin noves vies de participació ciutadana, no pagar el deute il·legítim, i de com es pot canviar el model productiu”.

La diputada ecosocialista mantindrà una reunió de treball amb els quatre regidors i regidores de Compromís per analitzar polítiques públiques, per reforçar la col·laboració entre el grup parlamentari a les Corts i els grups municipals a l’Ajuntament. “Cal recordar que quan el PP ens diu que no hi ha alternatives, nosaltres, des de Compromís, podem dir que això és mentida i posem com exemple a Vila-real”. A més, també començaran a treballar pels pressupostos de la Generalitat del 2014.

Desprès de dinar la Diputada participarà en un acte públic a la seu de Compromís per Vila-real “Un cafè amb Mònica Oltra” obert a tota la ciutadania, on la gent de Vila-real podrà interactuar amb la diputada de Compromís. La idea és apropar la política a la ciutadania, una via de comunicació directa amb la gent de Vila-real, una eina de democràcia real, una oportunitat per escoltar a la gent, i intercanviar idees, projectes, opinions.