Aquest matí, els portaveus dels grups municipals a l’Ajuntament de Vila-real, Pasqual Batalla i Alberto Ibáñez, acompanyats per la resta de regidors de Compromís, Xavier Ochando i Mónica Alvaro han presentat en un encontre amb la premsa dos nous canals d’informació de la coalició. S’ha presentat InfoCompromís, un butlletí d’informació semestral que s’enviarà a 10.000 famílies de la ciutat i la plana web de la coalició a Vila-real (vila-real.compromís.ws) una web interactiva des d’on els regidors de Compromís estaran en contacte amb la ciutadania, així com posar a l’abast les diferents xarxes socials com ara facebook, twitter i youtube. Cal destacar la forta implantanció de Compromís al món de la política 2.0 que li permet connectar millor especialment amb la gent més jove que és el sector de la població que més està adherint-se al projecte .

El tinent d’alcalde, Pasqual Batalla, ha explicat que “Volem apropar la nostra gestió més encara a la ciutadania, explicar les nostres propostes i model de ciutat, des del valencianisme, progressisme i ecologisme; som una coalició plural i amb diferents sensibilitats que es complementen”.

Batalla ha aprofitat per fer una valoració dels dos anys a l’Ajuntament on ha destacat la importància del trasllat del mercat al centre, la baixada de la contribució, i l’augment de les ajudes socials i a emprenedors com alternativa a les retallades del PP”.

El portaveu de Compromís, Alberto Ibáñez, ha explicat que “InfoCompromís explica molt bé que hi ha alternatives, que nosaltres rescatem persones, amb polítiques socials i de proximitat, que apostem per la participació ciutadana, i per una transformació socioeconòmica de la ciutat”.

Ibáñez també ha exposat la importància d’explicar Compromís a la ciutadania, i la rellevància que Vila-real té com exemple per altres municipis i per al futur del govern de la Generalitat al 2015 “ Més enllà del CIS, cal valorar la sensació al carrer i la forta participació al nostre col·lectiu de gent que vol canviar la realitat front a l’austercidi de la dreta, amb propostes amb positiu i encoratjar-nos per aconseguir un futur millor”.

La coalició repartirà els 10.000 InfoCompromís al llarg d’aquesta setmana per tots els barris de la ciutat per traslladar la gestió i les propostes de Compromís a la ciutadania.