Avui la gent de Compromís per Vila-real hem visitat la Transferència Científica i Tecnològica de la Comunitat Valenciana, Destaca 2014, Destaca 2014, que organitzada per la Càtedra d’Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real, juntament amb l’UJI i l’Ajuntament de Vila-real es presenta a la ciutadania com un espai d’unió, treball i transferència de coneixements, que de ben segur serà una bona eina per activar el teixit industrial i projectar-lo cap a altres sectors.
Des de Compromís per Vila-real volem felicitar als organitzadors, col·laboradors i participants que han apostat perquè aquest esdeveniment se celebre a la nostra ciutat. Hem aprofitat la visita per ficar de manifest que compten tot el nostre suport.
Per a Compromís la innovació ha de ser un dels revulsius per produir el canvi de model productiu que necessita la nostra economia per començar a créixer i poder començar a generar llocs de treball. De ben segur que aquesta primera edició de la fira Destaca és el punt de partida per començar a recollir èxits en innovació, formació i ocupació.