Regidors legislatura 2015-2019

Avui fa un mes exactament que els nostres regidors Pasqual Batalla, Xavi Ochando, Josep Pasqual Sancho i María Dolores Parra van acceptar agafar les delegacions que l’alcalde els va oferir, després d’haver decidit, per majoria en l’Assemblea de Compromís, entrar en el govern.
Teníem a Pasqual Batalla i Xavi Ochando, amb experiència política dins de l’Ajuntament i amb 4 anys al capdavant de les mateixes regidories per a les quals ara anaven a seguir treballant, però també entraren Josep Pasqual Sancho i María Dolores Parra, novells, amb força i ganes, però sense saber exactament com funcionava Ca La Vila per dins.
Ara, un mes després, les accions del nostres regidors tant nous com no tan nous estan en boca de tots.
Fa dies el nostre regidor Josep Pasqual Sancho va fer públic que augmentaria els llocs d’estacionament i recollida de bicis de Bicivila’t i que demanaria a una empresa de joves emprenedors del poble que fera un estudi de mercat per a saber amb exactitud què és el que els vila-realencs i vila-realenques necessiten per a fer d’aquest transport el majoritari per a menejar-se per la nostra ciutat. Un transport econòmic i ecosostenible, indispensable per a una ciutat del segle XXI.
La nostra María Dolores Parra no tan sols ha estat fent cursos de formació per a emprenedors, sinó que està intentant impulsar el mercat de productors intercomarcal, i ja són diverses poblacions veïnes les que estan treballant per a potenciar-lo.
Per descomptat, Xavi i Pasqual han continuat amb la mateixa espenta, força i energia per a seguir endavant amb la seua forma de veure la política. Accions com la declaració institucional de Correus, a proposta del nostre regidor Xavi Ochando, demostren que estem al costat dels serveis públics i de qualitat, o els referèndums en línia que volem impulsar, que ens mostren que Compromís per Vila-real creu fermament en la participació ciutadana.
Com a Compromís, hem reclamat allà on cal, a la Generalitat Valenciana, l’EOI Vila-real, la Intermodal i la ronda Sud-Oest, projectes que considerem cabdals per a la nostra ciutat, i no hem dubtat a exigir-ho als nostres, amb la mateixa força, o fins i tot més, que ho férem als altres.
Fa només un mes que vam començar a treballar en aquesta nova legislatura, i ja són moltes les accions que hem fet per tu i per a tu.
Avui fa un mes començàvem una nova etapa.
Avui fa un mes ens vam comprometre amb tu.