Compromís per Vila-real exigeix a Adif i Renfe augmentar la freqüència dels trens de rodalies i abaixar el preu del bitllet, amb descomptes per als estudiants

El grup presenta una moció al Ple en la qual sol•licita també el pas subterrani que l’estació de Vila-real necessita per a millorar la seua seguretat, al mateix temps que demana la protecció del transport públic i la millora del servei

Vila-real, 21 de setembre de 2015

Compromís per Vila-real ha presentat una moció al Ple de l’Ajuntament en la qual exigeix a Adif i Renfe augmentar la freqüència dels trens de rodalies en la ciutat i que es rebaixen els preus del bitllet, amb l’aplicació de descomptes especialment pensats per als estudiants.
El portaveu local de Compromís per Vila-real, Xavier Ochando, ha explicat que “ha sigut iniciar-se les obres del tercer carril i començar els maldecaps para milers d’usuaris dels trens cada dia”.
“Vila-real, amb 52.000 habitants, té una gran quantitat d’estudiants que van amb tren a la universitat, bé siga a l’UJI o a qualsevol de les que hi ha a València”, indica. “Fins fa poc la freqüència dels trens era de 2 o 3 per hora, però ara ha passat a ser d’un -excepte en hores punta- i un parell de CIVIS al dia, la qual cosa es converteix en una oferta totalment insuficient per a treballadors i estudiants”, defensa.
A tot açò se suma “l’augment del preu del bitllet el mes de febrer”, afig. “Anar i tornar a Castelló costa 3,60 euros i a València 11,60, a l’any són 427,2 euros per a cada estudiant de la UJI i 1.375,94 euros si van a València”, assenyala, “però si a més viuen allí i tornen en cap de setmana a casa, als 301,6 euros que costa el tren se sumen el lloguer, la manutenció, les taxes universitàries, el transport dins de la ciutat i altres despeses, que fan inassumible per a molts joves vila-realencs estudiar”.
Així mateix, Ochando destaca que “si mirem els trens de llarga distància, ens trobem amb preus molt elevats i amb una freqüència ínfima per a la zona nord, perquè som una de les poques províncies que no té tren directe a Madrid”. No obstant açò, assegura que “en cap moment ens neguem al progrés i a comptar amb el tren d’alta velocitat, però açò no pot anar en detriment de la qualitat que s’ofereix”.
Per això, manifesta la seua preocupació, ja que “temem que la retallada temporal de trens es convertisca en alguna cosa definitiu”. “Des de Compromís sempre hem defensat que el transport públic és un bé que s’ha de protegir, i no solament per la butxaca de les persones, sinó també pel medi ambient i per la seguretat”, assegura. “S’han d’impulsar tarifes i freqüències que ajuden a la gent a deixar el cotxe aparcat”, afirma, “però, el problema que tenim els vila-realencs és que ens ho posen difícil”.
En aquest sentit, el portaveu nacionalista exigeix a ADIF que allibere ample de via i a Renfe que augmente la freqüència dels trens en la ciutat. A més, sol•licita a aquesta última entitat que baixe els preus dels rodalies, “ja que són del tot inassumibles” i que pose preus especials per als estudiants. D’altra banda, el grup aprofita la moció per a instar a Adif al fet que realitze el pas subterrani en l’estació de Vila-real.
“Volem aprofitar l’ocasió per a seguir reclamant, una vegada més, el pas subterrani que tan indispensable es fa per a la nostra ciutat”, reivindica Ochando. “Què farem quan el tercer carril funcione? L’actual plataforma de l’estació no solament és inaccessible, sinó que és perillosa i no comptar amb un pas subterrani pot portar més problemes, especialment de seguretat per als usuaris”, manifesta. “Per açò, esperem que la proposta siga aprovada en la pròxima sessió plenària, ja que defensa, una vegada més, els interessos dels ciutadans de Vila-real, que és per al que estem dins de l’equip de govern”, conclou.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *