Els xiquets i xiquetes són, sense cap mena de dubte, el valor més gran que un país pot tenir. Per això, garantir una infància feliç, sense mancances, és un requisit indispensable per a la nostra societat.
Des de Compromís per Vila-real tenim clar que les ajudes als xiquets mai cauen en sac trencat i, per tant, que és un tema seriós on s’ha d’actuar, en lloc de fer promeses buides. Per això, portem quatre anys treballant a Vila-real i fent realitat mesures pioneres per a rescatar persones.
I és que, ajudar i afavorir els xiquets perquè tots puguen tenir accés a tot el que necessiten per al seu desenvolupament físic i intel•lectual hauria de ser, per a tots els governs i governants, la màxima prioritat.
Per això, sempre hem impulsat mesures socials per a fer front als impagaments del PP, assumint competències i multiplicant el pressupost de Serveis Socials per a poder tenir, per exemple, un millor Aplec d’Estiu i beques menjador durant els períodes de vacances per tal de garantir que, almenys una vegada al dia, els més menuts tinguen un plat de calent damunt la taula, i garantir així el normal desenvolupament al que tots tenim dret.
No obstant això, continuem implementant iniciatives com el pla #XarxaLlibres, amb el qual garantim que els escolars tinguen dret a llibres gratuïts, assegurant-nos que tots puguen tenir la millor educació possible. Tot açò sumat als bonus per a la compra de material escolar que vam impulsar la passada legislatura.
I per suposat, des de Compromís per Vila-real, tenim clar que volem seguir apostant pels nens i nenes, perquè sense el seu present, nosaltres no tenim futur.
*Portaveu de Compromís per Vila-real