La Fashion Night ha tornat a convertir Vila-real en un gran aparador comercial per quart any consecutiu i, per primera vegada en la seua història, ha comptat amb una data seleccionada en exclusiva perquè el comerç local siga el gran protagonista amb tot tipus de descomptes, degustacions i activitats paral·leles fins la mitjanit.
                El regidor d’Economia de Compromís per Vila-real, Xavier Ochando, i el president de la Unió de Comerç (Ucovi), Paco Arrufat, han estat acompanyant en aquesta exitosa jornada els comerços participants, que han oferit tot tipus de productes, des de moda per a totes les edats, fins a perruqueria, decoració, oci, viatges, complements per a mascotes i un llarg etcètera amb grans descomptes i sorpreses, acompanyats de música en directe, degustacions i desfilades.
                “És la nostra manera d’agrair la fidelitat dels clients que compren en la ciutat amb una gran festa del comerç que no ha deixat indiferent i que gràcies al seu horari ampliat ha permès que més persones puguen aproximar-se, conèixer les tendes i els seus productes i participar en les activitats organitzades”, indica Ochando.
                Entre les novetats que enguany ha incorporat l’esdeveniment destaca el canvi de dates, avançant-se en el temps per a comptar amb un espai propi en el calendari d’activitats. “La Fashion Night s’ha guanyat per dret propi un lloc en exclusiva en l’agenda de la ciutat per a passar a un nivell superior i posar-la més en valor”, indica. D’altra banda, s’ha fet un pas més enllà amb l’oferta de 30 productes concrets que han comptat amb el segell Fashion, que només s’han pogut trobar aquesta nit, de manera exclusiva, i que se sumen als descomptes generals en col·leccions o establiments.
                A més, enguany s’han establit 28 zones outlet i un Punt Fashion a la Casa dels Mundina, on s’han situat aquells establiments allunyats de la zona centre i on també s’ha oferit servei de ludoteca amb tallers per a xiquets i un punt de gastronomia, en el qual tots els clients han pogut realitzar degustacions de productes.
                Una altra de les novetats és l’adhesió de set locals hostalers que han oferit un Bocadito fashion (tapa) que incloia una beguda pel preu de tres euros. A totes aquestes activitats s’han sumat quatre punts de música en viu en els carrers Bayarri, Colom, Cova Santa i plaça Major –un més que l’any anterior-, activitats, detalls i degustacions en cada establiment i una desfilada de moda que va tindre lloc a la plaça Bayarri, en el qual també es van mostrar les últimes tendències per a mascotes.
                Tal com explica Paco Arrufat, “enguany hem creat un mapa en el qual es troben marcats tots els establiments i s’especifiquen les seues ofertes, productes especials i quines sorpreses ofereixen als qui s’acosten aqueixa nit, incloent la programació íntegra en la Casa dels Mundina, on també s’han oferit tallers de bellesa, maquillatge i perruqueria i noves tendències i acotant les actuacions musicals”. Un fullet que s’ha repartit a diferents establiments de la ciutat per a facilitar la participació en la gran festa del comerç. “Els centres comercials no han pogut competir amb aquesta activitat que se suma a unes altres que des de la Regidoria d’Economia i Ucovi impulsem per a millorar l’economia de la ciutat i en la que hem tingut una participació massiva”, valora Ochando.