L’inusual i extravagant tenen una cita aquest cap de setmana a Vila-real. Les V Jornades per l’Orgull Friki tornen a la ciutat els dies 27 i 28 de maig i ho fan amb multitud de propostes per a tots els gustos, que es desenvoluparan a l’Espai Jove, així com a la plaça Major i al pub Cotton.
Dos dies per a gaudir d’activitats catalogades com a friquis, com a tornejos de quiddith, softcombat, videojocs i jocs de rol, concursos de cosplay, dance i karaoke. A elles se sumen els tallers d’steampunk, friki trivial i diferents xarrades sobre anime, així com projeccions de curtmetratges de superherois i pel•lícules. Les jornades, organitzades per l’associació OtakuOnda amb el patrocini de la Regidoria de Joventut, compten amb la col•laboració de OtakUniverse, la Orden del Dragón i Steampunk València.
L’Espai Jove acollirà el gruix de les activitats tots dos dies de 10.00 a 22.00 hores, tot i que també hi haurà una obra de teatre el dissabte a les 20.30 hores en l’àgora de la plaça Major i diumenge, a partir de les 20.00 hores, el pub Cotton serà escenari d’una Festa Friqui, que servirà com a colofó a l’esdeveniment. “Animem a tots els amants d’aquest món tan especial a no perdre’s ni un sol esdeveniment, ja que cada edició se supera i hi ha activitats molt interessants, tant per als qui ja estan immersos, com per als qui encara no coneixen aquesta cultura”, explica el regidor de Joventut de Compromís, Xavier Ochando