Vila-real obri el termini per a instal·lar-se en Santa Caterina

L’Ajuntament de Vila-real ha publicat la convocatòria perquè les persones interessades a participar en la pròxima Fira de Santa Caterina, que se celebrarà el 26 de novembre, puguen presentar la seua sol·licitud d’autorització.
El termini vigent s’incrementa fins al 31 d’octubre i els llocs disponibles per al mercat també augmenten fins als 290, 10 més que fa un any. El regidor d’Economia de Compromís per Vila-real, Xavier Ochando, ha animat a veïns i comerciants de tots els punts del país a “seguir participant com ho han fet durant tots aquests anys perquè aquesta fira seguisca sent un referent” i destaca l’impacte que suposa aquest esdeveniment per a l’economia de Vila-real. “Malgrat ser un mercat d’un sol dia és un important motor econòmic, sense oblidar que compta amb un gran valor sentimental i històric per a la ciutat i els seus veïns i també per als visitants, que any rere any segueixen acudint a Vila-real per a gaudir d’aquesta tradició tan nostra que es manté tan viva”, apunta.
Com en ocasions anteriors, el consistori valorarà les peticions sobre la base de la idiosincràsia del propi esdeveniment, prioritzant els productes típics nadalencs, així com els productes artesanals tradicionals i les joguines i podrà desestimar aquelles sol•licituds que oferisquen a la venda productes que es considere que no s’identifiquen amb la fira.
“En Santa Caterina podrem trobar des de pessebres i decoració nadalenca, fins a torrons, fruita seca i productes artesanals o joguines, passant per altres productes també acceptats com els de alimentació o els complements personals, sempre que no desvirtuen l’esperit tradicional de la fira”, explica Ochando, qui recorda que “no s’acceptaran roba, sabates, tèxtil i cuir de procedència no artesanal i complements personals de venda generalista, ni productes alimentosos sense autorització sanitària”.
Així mateix, la fira oferirà un espai perquè oenegés i associacions “puguen donar difusió a les activitats que realitzen” i “com en anys anteriors, promourà la recuperació de tot allò típic de la ciutat, com la mocadorada o el xiulet i la pilota”.
Les sol•licituds hauran de ser remeses al registre de l’Ajuntament mitjançant model normalitzat acompanyat de declaració responsable sobre el compliment dels requisits, que es podrà obtenir en l’oficina municipal d’Atenció i Tràmits o a través de la web municipal www.vila-real.es, juntament amb una còpia del document d’identitat.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *