La innovadora plataforma de venda electrònica Vilatenda ha iniciat la campanya de Nadal amb una promoció especial que ofereix al voltant de 500 productes diferents amb descomptes del 10, 20 i fins al 30%. Una iniciativa a la qual se sumen altres propostes i que aquesta setmana s’han traslladat i consensuat amb els comerços que ja venen els seus productes a través de la pàgina web. Una trobada en el qual també ha estat representada la Regidoria d’Economia -impulsora de Vilatenda juntament amb Efecte Vila-real-, a través del seu regidor, Xavier Ochando.

Així, la plataforma sortejarà 10 lots nadalencs entre els seguidors de Vilatenda en Facebook que es registren com a usuaris a https://vilatenda.com/registre i que comenten en la coneguda xarxa social amb qui compartirien aquest regal.

A més, dins de la campanya de Nadal, al marge dels centenars de productes en promoció, s’oferiran descomptes extra. “S’han creat uns calendaris de butxaca que es reparteixen a la seu de Vilatenda, Caixa Rural, la Regidoria d’Economia i nombrosos comerços i associacions afins com Ucovi”, explica Ochando i afig: “En ells es poden trobar codis de descompte a canviar en Vilatenda”.

Així mateix, destaca el bon funcionament de la plataforma, que ja fa la meitat de les seues vendes a persones de fora de Vila-real. El primer balanç reflecteix que el 70% de les compres realitzades a Vilatenda es fan en horari en el qual els comerços estan tancats i que l’interès per la plataforma és creixent, amb una taxa del 57% de nous visitants.

El perfil correspon en un 25% a persones d’entre 25 i 34 anys i en un 39% a visitants de 35 a 44 anys, “la qual cosa demostra que el client del futur és l’usuari d’aquest sistema de compra i que tots hem d’estar adaptats a les noves tecnologies per a seguir la tendència iniciada”, conclou el regidor d’Economia.