Vila-real diu NO a la violència masclista

La investigació policial ha conclòs que Andrea Carballo Claramonte, que va perdre la vida el passat 23 de desembre després de pujar a la força al cotxe de la seua exparella -que tenia una ordre d’allunyament-, és una víctima de la violència masclista.

L’Ajuntament de Vila-real ha decretat tres dies de dol oficial, banderes a mitja asta i tres minuts de silenci als quals s’han sumat la familia, amics i coneguts de la jove i nombrosos veïns de la ciutat.

Des de Compromís per Vila-real reiterem el nostre condol a la família i amics de la víctima i demanem més mesures perquè no s’haja de lamentar cap altre cas d’aquestes característiques, on és evident que el sistema no ha funcionat com s’esperava.

#EnsVolemVives #NiUnaMés #NiUnaMenys #Prou

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *