Una fira d’atraccions anima el període de rebaixes a Vila-real

Vila-real tornarà a comptar des del divendres 12 i fins al 28 de gener amb una fira d’atraccions, que estarà en el recinte al costat del jardí de Jaume I. La iniciativa, impulsada per la Regidoria d’Economia, en col·laboració amb la Unió de Comerç de Vila-real (UCOVI) i l’Associació de Feriants de Vila-real, servirà per a promoure el consum en el comerç local durant aquest primer mes de l’any, aprofitant les rebaixes, ja que totes les persones que efectuen les seues compres als establiments de la ciutat rebran tiquets amb descomptes per a poder pujar a les atraccions per un euro.
El regidor d’Economia, Xavier Ochando, ha anunciat que s’han repartit més de 4.000 tiquets als comerços perquè els regalen als seus clients per cada compra que realitzen. “És una forma de premiar la fidelitat d’aquelles persones, tant de Vila-real, com de fora, que opten pel comerç de la nostra ciutat”, explica l’edil. Així mateix, la Regidoria de Serveis Socials ha reservat també tiquets gratuïts perquè les entitats socials els puguen distribuir entre les famílies més necessitades i que “cap xiquet es quede sense fira”, segons indica l’edil.
“Igual que en altres ciutats espanyoles i europees s’instal·len fires d’hivern per a oferir un al”·licient més a veïns i visitants enfront de l’oferta estival, a Vila-real volem que el bon clima generat a nivell comercial durant la campanya de Nadal no decaiga i que els nostres veïns i visitants s’animen a comprar en el nostre comerç també en la temporada de rebaixes que acaba de començar amb grans descomptes”, afirma Ochando. No obstant açò, el regidor assegura que “la fira està oberta a tots els públics” i anima a tots els veïns a gaudir aquests dies de les diferents atraccions.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *