El col·lectiu local de Compromís per Vila-real denuncia el cost de la jura bandera civil que es va celebrar a l’octubre a la ciutat, que ha suposat el desemborsament, per part de l’Administració general de l’Estat, de 7.589 euros. A aquesta quantitat aportada pel Govern de Mariano Rajoy amb els impostos de tots els contribuents, se suma l’aportació de l’Ajuntament, que a més del muntatge i desmuntatge del recinte i els elements de so i enregistrament, va anunciar que contractaria un servei de seguretat privada per a reforçar el dispositiu policial.

La despesa realitzada pel Govern s’ha pogut conèixer gràcies a les preguntes realitzades pel company i senador Carles Mulet per a exigir transparència sobre l’organització de l’esdeveniment que, com ja va manifestar anteriorment Compromís per Vila-real, no s’entén ni era necessari.

Des del col·lectiu local es considera obscè que el mateix Estat que cada dia retalla més drets i ajudes als ciutadans continue atracant la guardiola de les pensions per a actes prescindibles en els quals no ha participat aqueixa “majoria silenciosa” amb la qual tant s’omplen la boca quan els convé.