Vila-real acull la I Marxa inclusiva Holi Colors

Vila-real es tenyirà de color aquest dissabte, 9 de juny, amb la I Marxa inclusiva Holi Colors, que servirà per a ajudar a l’Asociación Conquistando Escalones en la seua lluita contra la Distròfia Muscular de Cintures 1F i el VIH.

L’esdeveniment, que començarà a les 18.00 hores i que compta amb el suport de la Regidoria d’Economia, servirà també per a acomiadar la Cita Urbana Musical i Solidària fins al final de l’estiu.

El regidor de l’àrea, de Compromís per Vila-real, Xavier Ochando, acompanyat per l’organitzador de la Cita Urbana Musical, Javier López, i el responsable de Conquistando Escalones, Abrahán Guirao, ha presentat aquesta iniciativa “pionera”, que està oberta a la participació de persones de totes les edats, amb o sense discapacitat i també a les mascotes.

“Des de la Regidoria d’Economia no només treballem per generar ocupació, sinó que estem centrats també en la generació d’economia en la ciutat, acompanyant la societat civil”, explica. “Per açò, vam engegar la Cita urbana musical, que tant èxit està tenint, amb actuacions musicals que ajuden a dinamitzar els locals de restauració i, a més, compta amb un costat solidari, ja que cada mes és una associació o ONG la que es beneficia”, indica, “i hem volgut tancar el curs d’una forma especial”.

Javier López ha donat a conèixer les actuacions previstes per a aquest mes, que tindran lloc tots els divendres a les 19.30 hores, amb Marc Bastan (dia 8 en la carrer de l’Ermita, 155); Collado&Serrano (15, en el carrer de Colom, 24); Jueria (22, a la plaça Major, 34) i El Indio (29, a l’avinguda d’Alemanya, 1). “Hem volgut fer alguna cosa especial per a acomiadar la temporada fins al setembre i, a més de sumar-nos a la I Holi Colors inclusiva, ajudem a SOS Manada en cadascun dels concerts previstos”, assegura.

Per la seua banda, Abrahán Guirao destaca que la proposta inicial d’aquesta marxa “li la devem a Comunica’t, a través de la seua marca Mi perro mola, i ens va semblar interessant, ja que ara que arriba l’estiu, una època en la qual s’abandonen moltes mascotes, volem aprofitar per a posar l’accent en la importància d’adoptar i no comprar animals, a més de seguir recaptant fons per a investigar la nostra malaltia”.

Tal com destaca, l’esdeveniment “no és una carrera, sinó una marxa, amb un ritme molt suau que permetrà que participen persones de qualsevol edat, des de més majors a més xicotets, tant si tenen algun tipus de discapacitat, com si no, i el més important, per primera vegada, també poden participar les nostres mascotes”. En aquest sentit, recorda que “els pols de colors que es llançaran són aptes per a tots i no provoquen cap intolerància”. Per a participar, només cal inscriure’s a través de www.42ypico.es fins al dijous de matinada i també a La teua fauna (C/ Pintor Gumbau, 11), així com en el concert del divendres de la Cita urbana musical i també dues hores abans de la marxa, en el punt d’eixida, que serà darrere de l’Ajuntament. El preu serà de 5 euros per a xiquets de fins a 12 anys i de 7 euros a partir de 13 anys i adults i inclou un kit amb samarreta.

El recorregut serà d’uns dos quilòmetres pel centre de la ciutat, totalment accessible i durant tota la marxa hi haurà música i animació i, en acabar, en el punt de partida, s’oferirà un concert gratuït, on també se sortejaran entrades per a Port Aventura, un sopar en El Racó de Pepa, productes Peta Zetas, un Cubomentero, una visita i tast en els cellers de vi Magnanimus, pinso per a gossos de La teua fauna i d’altres. Entre els col·laboradors destaquen, a més de l’Ajuntament, la Diputació i el Vila-real CF, juntament amb empreses locals que aportaran regals per al sorteig.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *