Els comerços de Vila-real han engegat una nova campanya per a premiar la fidelitat dels seus clients. Sota el títol Viatja amb el teu comerç, la iniciativa sortejarà dos viatges per a dues persones el pròxim 29 de juny.

La Regidoria d’Economia col·labora amb la proposta impulsada per Ucovi, de la mà de Covaco, que ofereix a tots els comerços adherits talonaris amb bitllets a repartir entre els clients, que per cada compra rebran un, ho emplenaran i dipositaran en una urna per a, posteriorment, procedir al sorteig dels dos viatges.

El regidor de l’àrea, Xavier Ochando, destaca que “és una iniciativa innovadora i molt atractiva, ja que les vacances d’estiu estan molt a la vora i ofereix diverses alternatives perquè els clients fidels al comerç local tinguen una bona recompensa”. Així, el viatge de Mil i una nits romàntiques ofereix la possibilitat de triar entre una o dues nits amb desdejuni o una nit amb desdejuni i sopar, a més de visita a celler o spa per a dues persones. “Els guanyadors podran triar entre palaus, hotels de fins a cinc estrelles i hotels amb spa a Espanya, Portugal, França i Itàlia”, apunta Ochando. “És el moment d’aprofitar per a fer compres en els nostres comerços, on trobem qualitat, bona atenció i ara aquest incentiu”, indica Ochando, qui anima a “sol·licitar el bitllet de participació per a no quedar-se fora d’aquesta interessant campanya”.