El roadshow ‘No te rindas nunca’ de l’ONCE farà parada a Vila-real per a trobar joves aturats amb discapacitat

Vila-real serà parada obligatòria del roadshow No te rindas nunca, que es troba de gira per tot el país per a oferir ocupació a joves amb discapacitat aturats. La campanya, impulsada per Inserta Empleo –entitat de la Fundació ONCE especialitzada en la formació i ocupació de persones amb discapacitat-, compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Economia i disposa d’un tràiler de 16 metres convertit en oficina mòbil, que estacionarà el proper dilluns i dimarts, 16 i 17 de juliol, a la plaça del Llaurador, on oferirà assessorament i formació als inscrits.

“Com diu el lema de la campanya, Aquesta oportunitat no passa tots els dies“, afirma el regidor d’Economia de Compromís per Vila-real, Xavier Ochando, que destaca que “és una opció molt interessant per a potenciar l’ocupabilitat de joves d’entre 16 i 29 anys amb algun tipus de discapacitat i que siguen beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil”.

La Unitat de Proximitat, que té previst visitar 80 municipis a nivell nacional -10 d’ells a la Comunitat Valenciana-, comptarà amb un horari d’atenció al públic de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores, en el qual atendrà els joves amb discapacitat que s’acosten.

“En el tràiler podran realitzar dinàmiques grupals en un espai tipus àgora, a través de quatre tallers de 45 a 60 minuts, que es repetiran de manera consecutiva en torns de matí i vesprada i podran tenir trobades personals amb orientadors, a més d’inscriure la seua candidatura en el portal www.portalento.es”, explica Ochando.

L’actitud que m’impulsa, Talents únics i diversos, El poder d’una visió i Comença l’aventura són els títols dels tallers i dinàmiques que s’oferiran. “Des de la Regidoria d’Economia hem convidat diverses associacions i col·lectius de la ciutat perquè no es perden aquesta oportunitat”, assenyala Ochando, qui afig que “també s’ha convidat als nous joves que s’han incorporat al POEJ”.

Tot i que s’atendrà a qualsevol persona que acredite la seua discapacitat, és recomanable que els interessats s’inscriguen prèviament a través del portal www.noterindasnunca.org o telefonant al 963 809 999. El servei s’ofereix de manera totalment gratuïta, gràcies al cofinançament del Fons Social Europeu i els assistents “podran millorar les seues competències i habilitats en aquestes sessions, a més de rebre productes de marxandatge i podran entrar en el sorteig d’un IPhone 10”, indica l’edil.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *