La V Fira d’Oportunitats torna al Termet amb descomptes de fins al 70% i activitats d’oci paral·leles

El comerç de Vila-real ha obert la seua cinquena Fira d’Oportunitats. Un esdeveniment organitzat per la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi) amb la col·laboració de la Regidoria d’Economia, que tornarà a situar-se, un any més, en l’incomparable marc del Termet, on s’han programat nombroses activitats.

“Com cada estiu, un dels espais més bonics de la ciutat ha estat escenari d’aquesta fira, que ha oferit el millor del nostre comerç local”, explica l’edil d’Economia, Xavier Ochando, qui destaca que una dotzena d’estands han oferit productes com roba i complements, sabates, articles de regal, floristeria i un llarg etcètera, “tot amb la qualitat que caracteritza al nostre comerç i a un preu molt competitiu, amb descomptes de fins al 70%”.

La fira ha estat oberta d’11.00 a 22.00 hores i, a banda de tendes, els assistents han gaudit de tot tipus d’activitats paral·leles, especialment a la vesprada. Javier López, com a organitzador d’aquestes propostes, destaca la col·laboració amb els gimnasos de la ciutat, que oferiran demostracions i classes variades, a les quals se sumaran les demostracions dels comerços, tot açò amb l’actuació del DJ Durden.

“A les 17.00 hores hi ha una classe de defensa personal, especialment pensada per a xiquets i dones, una hora després s’ofereix una sessió de bodi combat, a les 19.00 hores es fa una demostració de les noves tendències de perruqueria i maquillatge per a l’estiu, a les 20.00 arriba el cubbà i tanca la programació una classe de tai-txi”, indica.

Per la seua banda, la secretària de Ucovi, Tere Esteve, explica que “des de l’entitat estem al costat del comerç local, ajudant a professionalitzar el sector i a promocionar les nostres tendes, especialment gràcies a aquestes fires que al llarg de l’any organitzem”. En aquest sentit, destaca la importància d’aquest esdeveniment, que “permet ajudar a donar eixida a productes molt variats i d’alta qualitat perquè els comerciants puguen reposar els seus magatzems amb noves propostes i amb preus realment atractius”.

A més, la jornada integra també una part solidària, ja que compta amb les ONG de la ciutat, com Huellas callejeras, Pintando el camino en rosa (Aspanion), Casda, SOS Manada, AECC, Andrea Carballo Claramonte i Pankara. Ochando posa de manifest els valors que aquesta fira promou. “És un orgull comptar amb un comerç local de proximitat i de qualitat que, a més, compta amb el valor afegit d’integrar una part solidària i d’oci i salut a aquest esdeveniment”, conclou.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *