Compromís per Vila-real aplaudeix l’arribada de 7,5 milions d’euros a la ciutat gràcies a la Conselleria d’Economia

El grup municipal de Compromís per Vila-real aplaudeix l’arribada de 7,5 milions d’euros a la ciutat gràcies a la Conselleria d’Economia Sostenible i Sectors Productius. “Durant anys aquesta ciutat ha estat oblidada i la Generalitat no invertia ni un euro en qüestions més que necessàries, com la creació d’ocupació a través de diversos plans que des que els nostres companys governen a València sí estan arribant”, recalquen des de la formació, que acaba d’aprovar en un Ple extraordinari una modificació de crèdits que permeta participar en la convocatòria per la qual l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) aportarà a la ciutat 3,1 milions d’euros per a la millora de les seues àrees industrials.

“Ahir mateix vam donar la benvinguda a 53 joves menors de 30 anys que s’incorporen a l’Ajuntament gràcies al programa AvalemJoves+, que ha suposat una inversió de més d’1,2 milions, quantitat que se suma a altres ajudes rebudes per a la posada en marxa de plans d’ocupació durant tot l’any que arriben a persones de diferents perfils i que sumen un total de 4,4 milions, una inversió històrica per part de la Conselleria de Economia, que dirigeix el nostre company Rafael Climent, que fa anys era impensable i que ajuda a 400 famílies de la ciutat”, expliquen.

La mateixa Conselleria compta entre les seues files amb una altra militant de Compromís, i a més de Vila-real, com és María Dolores Parra, que a banda de ser directora general d’Internacionalització és directora adjunta de l’IVACE, que acaba d’aprovar l’arribada de 3,1 milions d’euros a la ciutat per als exercicis 2018 i 2019.

“Vila-real està d’enhorabona, perquè portem una ratxa realment bona, treballant dur per a l’arribada de noves ajudes, però també comptant amb la complicitat i el suport dels nostres companys”, expliquen, “açò seria impensable amb un govern del PP, la gestió del qual ja vam provar en l’última legislatura, quan ens tenien totalment aïllats de qualsevol subvenció”.

En aquest cas, aquests 3,1 milions serviran per a millorar, modernitzar i dotar d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics. Concretament, s’invertiran més de 600.000 euros en el polígon de la carretera d’Onda; 900.000 en la zona industrial dels Voltes; més de 700.000 en el Molí Nou, i 900.000 en l’àrea de Miralcamp. “Queda clar que en l’actual govern valencià Compromís juga un paper fonamental, i més quan es tracta de beneficiar a la nostra ciutat, que va a avançar més que mai gràcies a aquestes ajudes”, apunten.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *