Els gegants ixen de festa

La Regidoria de Tradicions, que dirigeix el regidor de Compromís, Santi Cortells, ha organitzat per primera vegada l’activitat ‘Gegants de festa’, dins la programació en honor a la Mare de Déu de Gràcia.

Els gegants de la ciutat, acompanyats de la Xaranga Vakalenta, han recorregut els carrers de la vila ballant amb veïns, visitants i penyistes de totes les edats. L’objectiu, tal com ha assenyalat el Cortells, que ha exercit també com a geganter, ha estat “innovar en la tradició, animar la festa i acostumar els veïns a apropar-se als gegants i ballar amb ells”. A més, assegura que “després de comprobar l’èxit que ha tingut la convocatòria, repetirem amb total seguretat”. Reina i dames, regidors de la corporació i multitud de persones s’han sumat a aquesta activitat.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *