La diputada Marta Sorlí visita Vila-real en festes

La diputada de Compromís al Congrés per les Comarques del Nord, Marta Sorlí, ha visitat Vila-real durant les festes en honor a la Mare de Déu de Gràcia. El grup municipal de Compromís per Vila-real ha acompanyat la diputada durant tota la jornada a diferents activitats programades durant les festes, com la campanya de sensibilització ‘ACUDIM passeja per la nostra ciutat’, l’exposició ‘Mostrat’, a la Casa dels Mundina, i la festa de la tercera edat, que se celebra en aquests moments al Centre de Congressos, Fires i Trobades. A banda, Sorlí i els representants locals han visitat els mitjans de comunicació que aquests dies ofereixen els seus programes en directe des del cor de la festa, on han parlat de la gestió que des de Compromís es fa al Congrés dels Diputats per a defensar els interessos dels valencians i, més concretament, dels castellonencs.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *