Els alumnes del taller d’ocupació es formen en agricultura ecològica

Els alumnes del taller d’ocupació en l’especialitat d’agricultura han començat un nou curs gratuït que s’ofereix a la BUC sota el títol ‘Setmana de Producció Agroecològica’ i on es tracten temes com la reconversió a l’agricultura ecològica en hortícoles, una demostració de compostatge, així com un taller de creació d’empreses, fruiters alternatius als cítrics i una introducció a la transformació artesanal. El curs està organitzat per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i Formació i Transferència, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real, el Servef i les Escoles Taller, Cases d’Oficis i Tallers d’Ocupació. El regidor d’Economia de Compromís per Vila-real, Xavier Ochando, ha assistit a l’obertura i ha donat la benvinguda als alumnes.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *