Després de l’èxit del primer acte de la campanya Mulla’t per a elaborar el programa electoral 100% participatiu de Compromís per Vila-real, en el qual van participar els diputats en el Congrés Joan Baldoví i Marta Sorlí, Compromís per Vila-real prepara ja la seua segona eixida als carrers per a recaptar idees dels veïns i veïnes.

La cita tindrà lloc el divendres, a les 16.30 hores a la plaça de Sant Ferran, on l’equip que encapçala Josep Pasqual Sancho estarà acompanyat pel portaveu de Compromís al Senat, Carles Mulet, i pel senador per Castelló, Jordi Navarrete, que acompanyaran els militants de l’agrupació local per a recaptar propostes i respondre les preguntes dels ciutadans i ciutadanes en primera persona. “Sempre hem sigut una coalició propera a la gent i a l’Ajuntament tenim els despatxos oberts sempre a tot aquell que ho necessite”, indica Sancho. “Ara seguim reforçant aqueixa proximitat a través d’aquests esdeveniments puntuals, que estan donant molt bon resultat i que ens serveixen per a mantenir els peus en terra i el contacte amb la gent, que en moltes ocasions té una visió diferent sobre què necessita el poble i nosaltres com a governants ho hem de tenir en compte”, apunta.

L’estand de Compromís estarà des de les 16.30 hores a la plaça de Sant Ferran, on tot aquell que s’acoste a aportar una idea per al programa electoral rebrà un suc de taronja, dins la iniciativa Una idea, un suc. Per a açò, només caldrà escriure la proposta en un senzill formulari i introduir-la a l’urna habilitada. Els veïns també podran traslladar la seua idea de manera verbal a l’equip de campanya que es trobe a l’espai, al propi Sancho i als senadors que estaran de visita. L’equip de campanya de Compromís també treballa ja en l’esborrany del programa electoral. “Tenim les nostres pròpies idees, que fusionarem amb les propostes dels veïns i, una vegada tinguem un document base, ho exposarem fil per randa perquè els vila-realencs puguen votar, de manera online, les idees que consideren més prioritàries”, indica Sancho. Així mateix, la campanya Mulla’t també té en compte a aquelles persones que no poden assistir als esdeveniments programats i facilita la participació de manera virtual, gràcies a l’habilitació del correu electrònic mullat.2019@gmail.com, al que es podran enviar tot tipus de suggeriments per a incloure en el programa de 2019.

Sancho i el seu equip, juntament amb Mulet i Navarrete, es reuniran el mateix divendres amb diverses associacions de la ciutat per a escoltar les seues peticions i donar resposta a tots els dubtes que plantegen. “Ací tothom compta i no ens anem a moure de la línia que sempre hem seguit: la d’escoltar als veïns i veïnes i treballar de manera conjunta per a millorar aquesta ciutat”, assegura Sancho, qui destaca que “volem que tothom siga partícip de l’evolució i millora de Vila-real”.

La campanya Mulla’t compta amb un intens calendari per als mesos de novembre i desembre, en el qual s’inclouen les visites a la ciutat de diferents representants autonòmics i estatals de la coalició, que eixiran als carrers juntament amb Sancho i el seu equip per a arreplegar propostes i informar els ciutadans sobre com poden participar en l’elaboració del programa. Així mateix, i al costat de l’equip local, mantindran reunions amb diferents associacions i entitats de la ciutat per a escoltar els seus suggeriments. A més de la sessió programada per al divendres, està previst que el dia 30 hi haja una nova eixida, en aquest cas, a la plaça de la Panderola. Al desembre hi haurà dues cites més: el divendres 14 a la Maiorasga i el dissabte 22 a la plaça de María Rosa Molás. Al mes de gener se seleccionaran les propostes realitzades pels ciutadans i es barrejaran amb les pròpies del partit, per a posteriorment presentar-les de nou als veïns i veïnes que desitgen participar en la votació i selecció d’aquelles que consideren més importants per a Vila-real.