El segon acte de la campanya Mulla’t ha finalitzat amb un centenar de propostes arreplegades per a la seua inclusió en el programa electoral 100% participatiu de Compromís per Vila-real per als pròxims comicis de maig del 2019.

L’equip que encapçala Josep Pasqual Sancho, acompanyat per militants i simpatitzants de la coalició, ha rebut el suport del portaveu de Compromís en el Senat, Carles Mulet, i el senador per Castelló, Jordi Navarrete, que han començat la jornada amb un acte a la plaça de Sant Ferran, on han participat en la campanya Una idea, un suc, atenent les peticions i suggeriments dels veïns per a millorar la ciutat, que s’inclouran en el programa de la pròxima legislatura.

Cada persona que s’ha acostat a l’estand a realitzar una proposta ha rebut un suc de taronja, elaborat amb cítrics de producció local. A més, els representants de Compromís han estat pendents d’escoltar totes les inquietuds plantejades pels ciutadans, de les quals han pres nota per a abordar-les quan siga possible –tant a nivell local, com en el Senat- i a les quals també han intentat donar resposta en el moment.

Posteriorment, Mulet i Navarrete, al costat de Sancho i la resta de membres del col·lectiu presents han mantingut una reunió amb representants d’associacions de la ciutat, en la qual també han pres nota de les principals preocupacions veïnals, tant per a abordar-les des del programa local, com per a portar-les al Senat. “Estem molt satisfets per com està responent la gent”, assegura Sancho, qui destaca que “hi ha propostes molt valuoses i interessants que el nostre equip valorarà i inclourà en el programa i al gener tothom podrà votar-les”.

La setmana vinent tindrà lloc la tercera eixida de la campanya, que serà el divendres 30, a les 16.30 hores, a la plaça de la Panderola. La resta de cites estan programades per al divendres 14 de desembre a la Maiorasga, també a les 16.30 hores, i el dissabte 22 de desembre a la plaça de María Rosa Molás, a les 12.00 hores.

Aquelles persones que no puguen acostar-se als estands de Compromís en les dates assenyalades, també poden enviar les seues propostes a través del correu electrònic mullat.2019@gmail.com. “A Compromís per Vila-real sempre tenim la porta oberta a qualsevol veí que ho necessite i volem seguir treballant al costat d’ells per a fer de Vila-real una ciutat millor”, indica Sancho, qui agraeix la gran implicació demostrada fins al moment en els dos actes celebrats.