La campanya Mulla’t impulsada per Compromís per Vila-real per a elaborar el programa electoral 100% participatiu arriba a l’equador dels actes programats als espais públics de la ciutat, amb la tercera eixida que tindrà lloc aquest divendres 30, a la plaça de la Panderola. Després de les dues primeres eixides, en les quals van participar els diputats en el Congrés Joan Baldoví i Marta Sorlí i els senadors Carles Mulet i Jordi Navarrete i en les quals es van arreplegar prop de 200 propostes dels veïns per a la seua inclusió en el programa de 2019, aquest divendres l’equip que encapçala Josep Pasqual Sancho tornarà a eixir al carrer per a escoltar als ciutadans.

La plaça de la Panderola és el lloc escollit per a la pròxima visita, prevista per a les 16.30 hores, en la qual la protagonista tornarà a ser la campanya Una idea, un suc, que regalarà suc de taronges de producció local a tot aquell que s’acoste a donar una idea sobre com es podria millorar la ciutat.

“A Compromís no ens amaguem de res”, assegura Sancho, “no només tenim sempre la porta del despatx oberta, sinó que també eixim al carrer, anem a diferents barris de la ciutat i donem la cara davant els veïns, escoltant-los i donant resposta a les seues preguntes i necessitats”.

No obstant açò, el candidat a l’Alcaldia recorda a aquells que no puguen assistir presencialment als actes programats que també poden formular les seues peticions sense eixir de casa, enviant un correu a mullat.2019@gmail.com.

“La proximitat és el nostre fort i la humilitat i el treball d’aquest equip són valors que volem seguir transmetent a la resta de veïns, perquè sàpien que som persones normals com ells, amb l’única diferència que nosaltres podem portar la seua veu a l’Administració més pròxima al ciutadà, com és l’Ajuntament, per a seguir fent de Vila-real una ciutat millor sempre sense donar l’esquena a ningú, de forma transparent i transversal”, afirma Sancho.

Una vegada finalitzada la campanya i recaptades totes les idees aportades pels veïns, l’equip de Sancho sumarà aquestes propostes al document base que ja preparen els militants i s’exposarà a través d’una plataforma virtual, en la que qualsevol persona podrà entrar per a votar aquelles propostes que consideren més prioritàries per a Vila-real. “Hem demostrat que ens creiem la participació ciutadana i tornem a demostrar-ho amb aquesta campanya”, apunta i recorda que Mulla’t comptarà amb dues eixides més, una el divendres 14 de desembre a la Maiorasga, a les 16.30 hores, i una altra el dissabte 22, al matí, a la plaça de María Rosa Molás.