L’Ajuntament de Vila-real ha arribat a un acord amb l’empresa concessionària de l’aparcament subterrani de la plaça Major, APK2, per a revertir l’increment de la tarifa plana aplicat per la companyia, de manera que el pàrquing del centre comptarà amb una tarifa única de 2,50 euros per als vehicles que aparquen tota la vesprada i nit, des de les 15.00 a les 8.00 hores. La tarifa plana s’aplicarà també al matí en dia de mercat (dimecres, dijous i dissabte), de 8.00 a 15.00 h.

“Volem agrair la predisposició de l’empresa a modificar les tarifes i recuperar els preus que vam pactar en el seu moment, quan vam assumir el govern municipal l’any 2011. Un acord que ha resultat molt beneficiós per a la dinamització del comerç local i també dels nostres mercats, després de la seua recuperació en el centre per part del govern del canvi”, assenyala el regidor d’Economia, Xavier Ochando. La modificació a la baixa de les tarifes es produeix en resposta a les reclamacions de l’equip de govern i de manera temporal, fins a una nova revisió de preus. “De moment, hem aconseguit recuperar la tarifa plana del pàrquing en els nivells que estava, però serà la nova corporació sorgida de les urnes la que haurà de negociar amb la concessionària els preus i bonificacions a partir del pròxim estiu”, avança. “La nostra voluntat és la de fer d’aquest aparcament un element de dinamització de la ciutat, amb tarifes assumibles en la línia de les que vam pactar en el seu moment i que s’han demostrat tot un encert”, valora.

La concessionària, a més, ha posat sobre la taula altres productes i bons que pot oferir als clients del pàrquing, com a targetes moneder amb fins a un 43% de descompte sobre la tarifa vigent, diferents tipus d’abonaments i vals de descomptes per als comerços de la zona. La tarifa general s’estableix en 0,0451 euros per minut i es mantenen els 30 primers gratuïts tots els dies des de les 8.00 fins a les 15.00 hores. Els nous preus han començat a aplicar-se el 15 d’abril.