El passat dimarts 13, a la nit, ens va deixar el nostre portaveu del grup municipal i primer tinent d’alcalde, Pasqual Batalla i Llorens, als 65 anys.

L’històric dirigent, que ha treballat per la ciutat des del 1999 sota les sigles del Bloc Nacionalista Valencià i posteriorment des de Compromís, ha lluitat una dura, valenta i heroica batalla contra el càncer des de l’estiu del 2016.

L’amor que Pasqual professava per Vila-real i per la cultura i tradicions del País Valencià, la terra que el va veure nàixer, ens deixa un llegat inesborrable i irrepetible. Perdem tota una icona i un referent del valencianisme polític i un enamorat de Vila-real.

Tota la gent de Compromís plorem la irreparable i dolorosa pèrdua del nostre representant i agraïm profundament les mostres d’afecte rebudes en tot aquest temps. Així mateix, enviem les més sentides condolences a Sari, Roser i Lledó i a la resta de la família i amics del nostre company.

Avui, després d’acompanyar-lo en la capella ardent, tindrem l’oportunitat de donar-li l’últim adéu en el funeral, que se celebrarà a l’església Major de Vila-real a les 12.00 hores.

Bon viatge als guerrers, que al seu poble són fidels.