La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vila-real Motor-2 ha celebrat la 17a edició amb més de 200 vehicles amb ofertes especials per a totes les butxaques. L’esdeveniment, organitzat per la Regidoria d’Economia, que dirigeix el regidor de Compromís Xavier Ochando, ha comptat amb més concessionaris i vehicles que en la seua anterior edició: una dotzena de venedors i 200 vehicles que, a més, han comptat amb un nou espai més ampli i modern, ubicat al costat de l’Estadi de la Ceràmica.
“Enguany ha sigut especial, perquè el recinte compta amb més comoditats per als expositors i ha atret molts visitants”, explica Ochando, qui assegura que “en xifres generals ha anat molt bé, ja que aquest esdeveniment s’ha convertit en tot un referent a nivell provincial”.
                La fira ofereix la possibilitat de comparar, informar-se i decidir la millor opció de compra en vehicles seminous, de quilòmetre zero o gerències, “tots en perfecte estat, revisats i amb la garantia dels establiments”, explica el regidor. “Un any més ha estat una oportunitat única per a beneficiar-se dels descomptes i les promocions de companyies de la ciutat i dels voltants, a les quals volem mostrar un any més el nostre suport, ja que és un sector comercial que s’ha vist afectat per la crisi, però que ha sabut reinventar-se per a tirar endavant”, indica Ochando.
                En aquesta edició, la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vila-real ha comptat amb la presència d’Automóviles Grao, Auto Real SA Dasweltauto, Peset Vidal, SZM Luxe, Vedat Castellón, Automóviles Luis Batalla, Tecno Vila-real, Talleres Europa, Renault Retail Group Levante, Kroman Ocasión, Leonauto-Peugeot i Garage Castellón.