Els propers dies 15 i 16, Vila-real rebrà la campanya ‘Recicla els teus aparells’, una iniciativa que té com a finalitat conscienciar la població sobre la necessitat de reciclar, de manera correcta, els aparells elèctrics i electrònics.
Un equip d’informadors identificats amb la imatge de la campanya, recorrerán la ciutat en bicicletes amb remolc, per a informar i recollir tots els aparells elèctrics i electrònics de menys de 20cm en desús que els veïns tinguen en les seues llars. D’aquesta forma, es garanteix el reciclatge correcte d’aquests aparells que, en moltes ocasions, acaben en els contenidors convencionals, amb l’alt grau de contaminació que això genera en el medi ambient.
El regidor d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic, de Compromís, Josep Pasqual Sancho, anima als veïns a participar, ja que tindran “regal assegurat”. En total, es lliuraran més de 6.000 paperetes que contindran premis com Iphone 7, Ipad mini, televisors d’última generació, videoconsoles, robots aspiradors, entre d’altres, a més de marxandatge de la campanya.
La campanya tindrà un fort impuls en l’entorn online, on una microsite i multitud d’accions de dinamització en xarxes socials activaran l’interès i mantindran informada a la societat sobre tots els avanços i assoliments de la campanya.