Des d’aquest dilluns, 8 de març, ja es poden sol·licitar les subvencions als sectors afectats per la covid-19. Es tracta de les ajudes directes a l’hostaleria, que concedirà l’Ajuntament i dotades amb 50.000 euros, i la línia de subvencions Parèntesis, del Pla Resistir de la Generalitat, que compten amb 1,2 milions per a sectors especialment afectats per les restriccions de contenció de la pandèmia, com la restauració o centres esportius.

Les bases, que ja estan publicades en el Butlletí Oficial de la Província, han eliminat el requisit d’estar al corrent de pagament amb l’Administració amb l’objectiu de facilitar l’accés a les ajudes a aquells negocis que, a conseqüència de la pandèmia, no han pogut complir les seues obligacions fiscals.

Per a sol·licitar les ajudes, les persones interessades poden demanar ja cita prèvia en el web http://citaprevia.vila-real.es, en el qual s’ha habilitat un botó específic per a aquest servei sota l’epígraf Pla Resistir / Ajudes oci nocturn. Els tràmits es gestionaran per personal específic i dedicat en exclusiva a atendre aquestes sol·licituds.

Des de Compromís per Vila-real també estem a la vostra disposició en cas de necessitar ajuda o tenir dubtes, mitjançant l’atenció presencial a la nostra seu tots els dimecres de 10 a 13 hores.