La Junta Electoral de Zona de Castelló insta el PSOE de Vila-real a la «retirada immediata de la propaganda electoral de tots les xarxes socials i mitjans digitals o escrits»

Maria Fajardo ha explicat que «d’acord amb la Resolució de la Junta, Benlloch haurà de retirar immediatament tota la propaganda que indegudament està fent mitjançant les xarxes socials de l’Ajuntament. Així mateix, la Junta afirma que la participació de Benlloch en la inauguració de l’alberg de Cáritas contravé l’article 50 de la LOREG

De fet, segons segueix explicant la portaveu de Compromís per Vila-real, «És més que evident que Cáritas i els representantss religiosos tenien tot el dret a inaugurar el que consideraren oportú, però no els polítics, ara no. Benlloch va intentar tapar el joc brut fent que tothom es posara un pin de l’Ajuntament per dissimular les seues trampes».

Finalment, Fajardo ha recordat que no «n’és pas la primera condemna i lamenta que Benlloch no estiga a l’alçada de la democràcia i intente fer trampes a la desesperada en una normativa que ell i el seu equip de campanya haurien de conéixer».