Este matí, Maria Fajardo, acompanyada d’un dels membres de l’executiva del partit, Carles Amiguet i del també regidor Santi Cortells, ha contestat en un vídeo ja publicat a les xarxes de Compromís per Vila-real a l’última rabieta de Benlloch per haver perdut el recurs davant del seu incompliment flagrant de la Llei electoral. 

Maria Fajardo ha convidat Benlloch a fer un debat a dos sobre la Llei electoral que, tot i ser advocat, fa com si no coneguera, com demostra amb les seues accions tramposes. La regidora ha expressat en el vídeo publicat que «l’únic que ha passat esta setmana és que el peculiar PSOE de Benlloch no respecta la Llei electoral, i per això la Junta Electoral obliga el seu partit a respectar-la. Ara diu que no recorrerà la resolució de la Junta amb arguments absurds, perquè sap molt bé perdria eixe recurs.»

Respecte de les paraules expressades pels socialistes esta setmana, la portaveu de Compromís ha exposat que «els socialistes diuen que enyoren l’antic Compromís. En el meu cas no puc sentir eixa nostàlgia, perquè gran part dels seus regidors són exactament els mateixos que quan jo vaig prendre la comunió. No han canviat, deuen estar massa còmodes en les seues poltrones.»

Carles Amiguet, que l’acompanyava, ha mostrat la resolució de la Junta Electoral que no agrada a Benlloch i on es van denunciar els seus incompliments legislatius, ja que segons la Junta Benlloch estava utilitzant les institucions inadequadament. La Junta requeria els socialistes que «retiraren immediatament la propaganda electoral» que havien penjat en diverses xarxes fent trampes. Fajardo ha expressat que «les rabietes de Benlloch i els seus per perdre evidencien encara més que no tenen principis. Si els tingueren acceptarien amb humilitat la resolució d’esta institució externa a l’Ajuntament. Per tant, no perdrem ni un minut més amb este afer, ja que el que toca és fer propostes per millorar Vila-real.»

Finalment, Fajardo recorda que «el més important ara és que se senta la veu dels ciutadans i ciutadanes, que se’ls escolte i que es facen propostes com les que Compromís per Vila-real porta temps fent en les places, a la nostra seu, als carrers. Allí els esperem, perquè és on hem estat sempre. Si altres es tanquen als seus despatxos és perquè volen, perquè porten massa anys fent-ho.»