Compromís per Vila-real denuncia el populisme i la desorientació de l’equip de govern socialista en el procés de desescalada de l’última ona de Covid a la ciutat, després d’anunciar-se que l’Ajuntament ja està pensant a celebrar bous, mentre l’activitat cultural segueix sota mínims i patint els estralls de la pandèmia.

            La portaveu de Compromís, Maria Fajardo, assegura que “no acabem d’entendre la manera de procedir dels de Benlloch, especialment si mirem al nostre voltant”. “Mentre altres pobles del nostre entorn ja estan programant la reobertura dels seus teatres i estan programant activitats culturals variades, per a tots els públics i seguint els protocols sanitaris, ací es pretén que Vila-real siga la primera ciutat a albergar actes taurins per a rescatar el sector, un sector que ja compta amb ajudes de la Conselleria per a sobreviure”, manifesta l’edila.

            Així mateix, Fajardo indica que “sempre anem a l’inrevés del món” i és que, “quan ací la situació estava tan complicada no deixaven de celebrar-se esdeveniments de tota mena i ara que ja podem començar a planificar de manera gradual una reincorporació d’aquest sector a la desescalada, no fem res”. En aquest sentit, apunta que “mentre Castelló ja va començar fa dies a rescatar actuacions en el Teatre Principal, ací no hi ha previsió d’obrir les instal·lacions”. Per aquest motiu, Compromis demana racionalitat als qui tenen la principal responsabilitat i el poder de decisió a l’hora d’invertir els impostos de tots.